Fotogrāfijās redzamās preces izskats un saturs var atšķirties, lūdzu skatīt detalizētu preces aprakstu.

E-twow

E-twow gt2020 elektriskais skrejritenis balts

Preces kods: 6426282090920

1095 € Vaicāt tirgotājam

Apraksts

Kas jauns GT 2020?
Jauns akumulators ar SAMSUNG elementiem 10.5Ah un 48V!
Nobraucamais attālums pat pieaudzis līdz 50km! Ātrums palielinājās līdz 40 km/h. Skrejriteņa jauda ir pieaugusi līdz 700W! Jauna kāja vēl ērtākai uzstādīšanai.
Papildu un spēcīgāks bremzēšanas mehānisms aizmugurējā ritenī (vadāms ar rokturi). Jauna, viegli mazgājama virsma, uz kuras stāvēt! Atjaunināts dizains
Pirmais elektriskais skrejritenis ar integrētu KERS sistēmu!
Elektriskais skrejritenis E-twow ir pirmais tirgū, kas izmanto KERS (Kinetic Energy Recovery System) sistēmu, kas uzglabā elektroenerģiju, izmantojot magnētiskās bremzēšanas mehānismu. Pateicoties šai sistēmai, E-twow skrejritenis var tikt par 60% tālāk! KERS tehnoloģija tiek izmantota Formula 1 mašīnās un pirmo reizi vēsturē tā ir ieviesta elektriskajā skrejritenī.
E-twow GT maksimālais ātrums
Jaunākais un jaudīgākais E-twow elektriskais skrejritenis S2 GT 2020 sasniedz ātrumu līdz 40 km/h, lai jūs tiešām varētu doties jebkur! Motora jauda sasniedz līdz 700 W, tāpēc jūs varat viegli pārvarēt nogāzes līdz pat 25 grādu stāvumam.
Nobrauciet līdz 50 km ar vienu uzlādi!
Maksimālais nobraucamais attālums ar vienu uzlādi ir līdz 50 km. Iedomājieties - no Viļņas lidostas līdz Viļņas Akropolei ir 8,5 km, tātad šo attālumu ar vienu uzlādi nobrauktu gandrīz 6 reizes, no Kauņas Akropoles līdz Megai ir 7,5 km, nobrauktu vairāk 7 reizes, un no Klaipēdas Akropoles līdz Girulii ir 8,4 km. , jūs dotos gandrīz 6 reizes.

Vieglākais šādas jaudas elektriskais skrejritenis pasaulē!
E-twow GT ir vieglākais šādas jaudas skrejritenis tirgū! Tas sver tikai 13 kg, tāpēc to var ērti paņemt līdzi birojā, automašīnā vai jebkurā dzīvokļa stāvā.
Vienkāršs un ērts locīšanas mehānisms, ko izstrādājis un patentējis E-twow
Elektrisko skrejriteni E-twow GT 2020 ir viegli salocīt trīs posmos: salokāt rokturus, nospiežat locīšanas pogu un nofiksējat pārsegu.
E-twow GT dzinējs priekšējā ritenī, ZERO START funkcija
Elektriskā skrejriteņa E-twow motors atrodas priekšējā ritenī, tāpēc pat spēcīgāk nospiežot gāzes pedāli, skrejriteņa priekšpuse nepaceļas no zemes, kā tas notiek citiem skrejriteņiem. Abas motorollera riepas ir bezgaisa. Vēl vairāk, elektriskajam skrejritenim ir ZERO START papildu drošības funkcija, pateicoties kurai skrejritenis sāk kustēties tikai pēc viegla sitiena. Tātad, ja nejauši nospiežat akseleratora sviru, motorolleris nereaģēs. Šī funkcija tiek aktivizēta pēc vajadzības.

E-twow elektriskā skrejriteņa LCD ekrāns
E-twow GT ekrāna izmērs ir 30x26 mm. Tas parāda šādus parametrus: kopējais skrejriteņa nobrauktais attālums; brauciena attālums - attālums, kas nobraukts kopš pogas nospiešanas; apkārtējās vides temperatūra; ātrums; atlikušo akumulatora uzlādes līmeni gan dalījumos, gan procentos; priekšējais apgaismojums ieslēgts/izslēgts.
E-twow GT 2020 unikalitāte ir lieliska amortizācija
Izcila E-twow iezīme ir lieliska amortizācija. E-twow motorolleram ir amortizatori priekšā, virs priekšējā riteņa un aizmugurē, starp aizmugurējo riteni un motorollera rāmi. Amortizācija darbojas tik labi, ka jūs pat varat uzlēkt uz jebkuras apmales braukšanas laikā bez īpašas piepūles. Vēl viena iezīme ir gaismas sensors. Vairs nav jāieslēdz LED apgaismojums tumsā un jāizslēdz gaismā, skrejritenis to izdarīs pats!

Send feedback
Side panels
History
Saved
Contribute