Fotogrāfijās redzamās preces izskats un saturs var atšķirties, lūdzu skatīt detalizētu preces aprakstu.

Airwheel

Airwheel z5-162.8 wh- white (balts)

Preces kods: 6925611221344

689 € Vaicāt tirgotājam

Apraksts

Iegremdējieties Z5 jautrībā un apskatiet šo elektrisko skrejriteni tuvāk!
Salokās divās kustībās
Airwheel Z5 elektriskais skrejritenis viegli un ātri salokās, pateicoties kombinētajam locīšanas mehānismam. Pietiek pacelt motorollera stūres apakšējo daļu un salocīt skrejriteni. Stūre un skrejriteņa apakšējā daļa stingri turēsies, pateicoties fiksatoram, kas atrodas starp stūri un aizmugurējā riteņa aizsargu.
Akumulators katram pēc vajadzības
Airwheel Z5 elektriskā skrejriteņa akumulatorsir nomaināms nospiežot pogu, tāpēc vienmēr var būt līdzi kāds papildus akumulators, kas ērti ietilps mugursomā vai pat rokassomiņā. Braukšanas attālums ir atkarīgs no jūsu svara, braukšanas ātruma, slīpuma utt. Vidējais attālums ar vienu 162,8 WH akumulatoru ir aptuveni 15-20 km.

Viegli un ērti nēsāt
Airwheel Z5 var viegli nēsāt ar vienu roku, jo tas sver tikai 13 kg. Tas arī viegli iekļaujas automašīnas bagāžniekā un neaizņem daudz vietas mājās vai darbā.

Ērta un taisna stāja, dubultā amortizācija
Airwheel Z5 tika izstrādāts tā, lai braukšanas laikā nebūtu jāgriežas, un poza paliek dabiska un ērta. Pateicoties elektriskā skrejriteņa salokāmajiem pedāļiem un regulējamajam stūres augstumam (1,5 - 2,1 m), mugurkauls paliek taisns un kājas nenogurst. Vadība ar elektrisko skrejriteni Airwheel Z5 kļūst vēl vienkāršāka un ērtāka, pateicoties dubultajai amortizācijas sistēmai, kas mīkstina ceļa nelīdzenumus un pielāgojas dažādiem ceļa segumiem.

Regulējams ātrums un ērta bremzēšana
Jaunās paaudzes elektromotors veidots tā, lai Airwheel Z5 elektriskais skrejritenis varētu sasniegt aptuveni 20 km/h ātrumu. Taču, izmantojot Airwheel mobilo aplikāciju, iespējams noregulēt skrejriteņa pārnesumus, t.i. iestatiet maksimālo ātrumu. Tāpat, braucot ar ātrumu 20 km/h, ar kāju bremzēšanu nepietiek, tāpēc nepieciešamas ilgstošas ​​bremzes, kuras aktivizē, vienkārši nospiežot sviru ar kreiso roku.
Droša braukšana naktī
Airwheel Z5 elektriskā skrejriteņa apgaismojuma sistēma ļauj droši braukt tumsā. Ar priekšējo lukturu palīdzību ir redzami visi ceļa nelīdzenumi un gaisma izplatās stūres virzienā. Bremzēšanas laikā iedegas sarkanais aizmugurējais lukturis.

USB savienojuma priekšrocības
USB interfeiss ļauj uzlādēt mobilos tālruņus, planšetdatorus un citas elektroniskās ierīces pat braukšanas laikā.
Airwheel Z5 elektriskajam skrejritenim ir iespēja bezvadu režīmā savienoties ar Airwheel aplikāciju, kas parāda pašreizējo ātrumu, nobraukto attālumu, akumulatora uzlādes līmeni vai pat nobraukto attālumu. Lietotne ir bezmaksas!
Piepūšamā priekšējā riepa, bezgaisa aizmugurē un jaunās paaudzes dzinējs

Elektriskā skrejriteņa priekšējā riepa ir piepūšama, tāpēc tās cietība ir maināma. Aizmugurējā riepa ir bezgaisa, un tajā atrodas rūpīgi salikts jaunās paaudzes Airwheel elektromotors. Riepu diametrs