Fotogrāfijās redzamās preces izskats un saturs var atšķirties, lūdzu skatīt detalizētu preces aprakstu.

Airwheel

Airwheel r8-214.6 wh- balts

Preces kods: 6925611240291

1199 € Vaicāt tirgotājam

Apraksts

Trīsstūrveida rāmja konstrukcija
Airwheel R8 elektriskā velosipēda trīsstūrveida rāmja konstrukcija nodrošina paaugstinātu triecienizturību. Rāmis ir izgatavots no alumīnija.
Trīs braukšanas veidi
Gudrajam elektriskajam velosipēdam Airwheel R8 ir trīs braukšanas režīmi – var braukt kā ar parastu velosipēdu, braukt ar motora palīdzību vai braukt tikai ar motora palīdzību. Velosipēdam ir 7 mehāniskie pārslēdzēji, kas noder standarta velosipēda režīmā. Izvēloties atmiņas palīdzības režīmu, varat iestatīt 9 dažādus palīdzības līmeņus, kas norāda, cik smagi motors palīdzēs atcerēties.
Maināms 214,6 Wh litija jonu (Li-ion) akumulators
Airwheel R8 elektriskajam velosipēdam nav nepieciešama elektrības kontaktligzda. Velosipēdu vari atstāt garāžā, balkonā vai citā ērtā vietā, izņemt akumulatoru un uzlādēt tikai to. Īpaši garam ceļojumam mugursomā var būt pat papildu akumulators – no tā atkarīgs nobrauktais attālums
Akumulators ir viedierīces lādētājs

Bezsuku motors
Airwheel R8 elektriskā velosipēda bezsuku motors ir rūpīgi izstrādāts, lai ietaupītu pēc iespējas vairāk enerģijas un samazinātu berzi braukšanas laikā. Jūs varēsiet nospiest gāzes pedāli un paātrināties tā, it kā jūs brauktu ar skrejriteni, kas gandrīz nerada skaņu.
26 collu riteņi
Airwheel R8 elektriskā velosipēda īpašais riepas protektors ir piemērots dažādiem ceļa apstākļiem. Pateicoties lieliskajai saķerei, protektors ietaupa pat uz slapja ceļa.

Regulējams stūres augstums
Airwheel R8 elektriskā velosipēda stūres augstums ir regulējams

Sēdeklis ar amortizatoru
Airwheel R8, tāpat kā tā mazākajam brālim Airwheel R5, sēdeklis ir izgatavots no augstas kvalitātes ādas ar lielisku ventilāciju. Zem sēdekļa uzstādītais regulējamais amortizators atvieglo braukšanu un samazina nogurumu garos braucienos.

Gaisma priekšā un aizmugurē
Airwheel R8 elektriskā velosipēda priekšējais lukturis nodrošina redzamību un drošību tumsā. Spilgti sarkana bremžu gaisma iedegas, kad nospiežat bremžu sviru, lai atgādinātu, ka automašīnai vai citam velosipēdam aiz muguras ir jāievēro droša distance.
Airwheel R8 elektriskā velosipēda tehniskie parametri

SVARĪGS! Pēc velosipēda iegādes tas jāaktivizē, izmantojot lietotni Airwheel