Fotogrāfijās redzamās preces izskats un saturs var atšķirties, lūdzu skatīt detalizētu preces aprakstu.

Airwheel

Airwheel r5-214.7 wh- black (melns)

Preces kods: 6925611240062

899 € Vaicāt tirgotājam

Apraksts

Viegli salokāms – tikai trīs soļi!
Saliekamā elektriskā velosipēda Airwheel R5 rāmis, rokturi un stūre salokās tā, lai velosipēds kļūtu ērti pārvadājams pat mazākajā bagāžā. Airwheel inženieri ir pārdomājuši visas detaļas, tāpēc pat pedāļi saliecas!
Kas var būt labāks par saliekamo velosipēdu? Saliekams elektriskais velosipēds!
Saliekamajam elektriskajam velosipēdam Airwheel R5 ir 235W motors un maināms 214,6Wh akumulators. Pateicoties šai kombinācijai, velosipēds ar elektrību vien var sasniegt ātrumu 33 km/h un ar elektrības palīdzību var nobraukt līdz 100 km.
Maināms 214,6 Wh litija jonu (Li-ion) akumulators

Akumulatoram ir 8 daļu aizsardzība, kas samazina akumulatora atteices risku, padara akumulatoru efektīvāku un drošāku.

Trīs braukšanas režīmi
Airwheel R5 elektriskajam velosipēdam ir trīs braukšanas režīmi - var braukt kā ar parastu velosipēdu, braukt ar motora palīdzību vai braukt tikai ar motoru. Kad ir izvēlēts elektriskās piedziņas režīms, ir pieejami 16 dažādi ātruma ierobežojuma līmeņi, no kuriem izvēlēties.
Viegls alumīnija rāmis, kas izstrādāts, lai izturētu 100 kg svaru
16 collu piepūšamās riepas
Airwheel R5 elektrisko velosipēdu maināmajām un piepūšamajām riepām ir unikāls raksts, kas paredzēts ūdens noņemšanai, siltuma izkliedēšanai un saķeres uzlabošanai.
Airwheel R5 elektriskajam velosipēdam ir atsevišķs akumulators no velosipēda, tāpēc ir divi uzlādes veidi: pie elektrības kontaktligzdas var pieiet ar visu velosipēdu vai atstāt velosipēdu garāžā, automašīnas bagāžniekā vai pagalmā un ņemt līdzi tikai akumulatoru. uzlādes ligzda. Airwheel R5 akumulatora jauda ir 214,6 Wh, tas pilnībā uzlādējas 3 stundās un atbalsta aptuveni 800 pilnus uzlādes ciklus.
Airwheel velosipēda akumulators – portatīvā tālruņa vai planšetdatora lādētājs!

Viss Airwheel mobilajā aplikācijā viedtālrunī!
Apskati kartē, kur devies ar viedo elektrisko velosipēdu Airwheel R5! Airwheel aplikācijā ar pārnesumu palīdzību iespējams mainīt gan režīmu (cik tas palīdz domāt), gan ierobežot maksimālo ātrumu, izmantojot elektrisko režīmu. Arī redzēts