Fotogrāfijās redzamās preces izskats un saturs var atšķirties, lūdzu skatīt detalizētu preces aprakstu.

Airwheel

Airwheel m3-162.8 wh- black (melns)

Preces kods: 6925611221214

589 € Prece noliktavā

Apraksts

Jaunām dvēselēm!
Airwheel M3 elektriskā skeitborda izstrādes laikā Airwheel speciālisti veica tūkstošiem praktisku testu. Palīgā tika izmantota profesionālu skeitbordistu komanda, kas centās maksimāli palielināt braukšanas prieku un nenoklīst tālu no klasiskā skeitborda.

Airwheel M3 tiek vadīts ar tālvadības pults palīdzību
Atšķirībā no klasiskā skeitborda vai elektriskā skrejriteņa, Airwheel M3 kontrolē neliela bezvadu pults, vienkārši nospiežot pogu uz priekšu un atpakaļ. Ar tālvadības pulti jūs varat paātrināt, samazināt ātrumu, bremzēt un pat braukt atpakaļgaitā. Lai pagrieztos, pietiek ar svara regulēšanu, t.i. noliecies virzienā, kurā vēlies pagriezties – tieši tāpat kā ar klasisko skrituļdēli.
Īpaša uzmanība pievērsta Airwheel M3 braukšanas komfortam, ko nodrošina pastiprināta triecienu absorbcija no īpaša materiāla, kas absorbē lielāko daļu vibrāciju un ceļa nelīdzenumus. Tāpat M3 plāksne pēc daudzām pārbaudēm ir izgatavota ar rokām no kļavas un papildu materiāliem, lai saglabātu izturību un piemērotāko elastību. Tādējādi, pateicoties Airwheel M3 īpašajam amortizācijai un dēlim, braukšana kļūst vienmērīga un droša pat lielā ātrumā.
Gan ikdienas lietošanai, gan aizraujošiem braucieniem

Paredzēts gan pusaudžiem, gan pieaugušajiem. Airwheel M3 ir aizraujošs un praktisks, kas prasa mazāk prakses un prasmju, bet sniedz vairāk emociju, lielāku braukšanas ātrumu un garāku braukšanas distanci. Neatkarīgi no tā, vai tā ir laiska darba dienas pēcpusdiena vai aizraujošs nedēļas nogales brauciens lielā ātrumā, lai novērstu jūsu prātu, M3 būs ar jums vienmēr un visur.

Pirmkārt – drošība. Tieši šo likumu Airwheel veidotāji ievēroja, veidojot elektrisko skrituļdēli. Ir mēģināts apvienot komfortablu, nodrošinot pietiekamu ātrumu un drošu un stabilu braukšanu. Pateicoties lieliskajām saķeres riepām, bremzēšana saglabājās optimāli asa, t.i. pietiekami asa, lai izvairītos no slīdēšanas bremzējot un tajā pašā laikā ir pietiekami viegli noturēties uz skeitborda.
Jums nebūs jāmeklē nogāzes vai jāpieliek lielas pūles, lai sasniegtu lielāku ātrumu, jo M3 skrituļdēlis ir pilnībā elektrisks. Jūs varēsiet koncentrēties uz ķermeņa kustībām, kontrolēt M3 vai pat vienmērīgā ātrumā iemācīties viltīgus trikus. Jūs varēsiet aizmirst par visu smago darbu, lai saglabātu ātrumu, un koncentrēties uz izklaidi. Braucot ar Airwheel M3, šķiet, vairāk kā braucot ar snovbordu no stāva kalna vai braucot pa viļņu okeānā, nevis braucot ar parastu skeitbordu.

Pirms katra brauciena ir labi pārbaudīt akumulatora uzlādes līmeni, ko var redzēt Airwheel aplikācijā savā telefonā. Tas parāda arī visu citu svarīgo informāciju, piemēram, ātrumu, nobraukto attālumu vai pat nobraukto attālumu kartē. Viedtālruņos aplikācija ir pieejama bez maksas, tikai nepieciešams to lejupielādēt un savienot ar savu Airwheel ierīci.
Airwheel M3 padara izklaidi par dzīvesveidu